HOE IS SAMEN VOOR ZUTPHEN ONTSTAAN?

De Coronacrisis heeft effect op iedereen, daarom is Samen voor Zutphen opgericht! In tijden van nood proberen wij het mooiste van Zutphen naar boven te brengen, dit is hét kanaal waar Zutphen kan laten zien waar onze stad voor staat! Het idee ‘Samen voor Zutphen’ is ontstaan uit de samenwerking tussen Theater Hanzehof, RTV Berkelstroom en Crystal Park, vanuit de wens om in deze tijden tóch inhoudelijk iets te kunnen bieden aan het publiek, het gevoel van verantwoordelijkheid voor lokale artiesten die nu thuis zitten en de wens om het publiek aan de organisaties te blijven binden in een tijd waarin ze ons niet kunnen bezoeken. 

WAT KAN JE OP SAMEN VOOR ZUTPHEN VINDEN?

Samen voor Zutphen gaat programma aanbieden voor iedereen die op zoek is naar vermaak in deze tijden. Momenteel zijn we bezig met het samenstellen van programma en vragen ook aan de Zutphense culturele organisaties, gemeente, horeca, mkb, sportverenigingen, basisscholen of andere instanties om mee te denken hoe we samen voor Zutphen het mooiste van onze stad kunnen laten zien.

DE PRAKTISCHE UITVOERING:

Op het podium van de (lege) Theaterzaal van de Hanzehof wordt een eenvoudige studio-opstelling gebouwd. Dit is de uitzendlocatie voor álle livestreams. Medewerkers van Berkelstroom en Hanzehof dragen zorg voor de technische realisatie en de uitzending naar verschillende digitale kanalen. De volledige inhoud van de livestream wordt georganiseerd door de organiserende partner.

Er is een aantal tijdslots waarop we uit gaan zenden. Organisaties kunnen een tijdslot reserveren voor een programma dat zij willen maken en zij maken zich daarmee dan ook verantwoordelijk voor de inhoud van de tijdslot. Een livestream duurt in de regel 1 tot 2 uur, maar om inhoudelijke redenen kan daarvan worden afgeweken.

INNOVATIEF IN LASTIGE TIJDEN

Ondanks onze gedwongen sluitingen door de coronacrisis kunnen wij,  Zutphense culturele organisatie, nog wel van waarde zijn voor ons publiek. Doordat het publiek niet naar ons kan komen, komen wij naar het publiek. Dat doen we doormiddel van dit gezamenlijke kanaal met livestreams.

BEHIND THE SCÈNES:

FACEBOOK

LINKEDIN